5 Tips Voor Lever Reinigen

Ben je op de hoogte dat de meeste lichaamsproblemen zijn terug te leiden naar een overwerkte of stervende lever? In dit artikel geven we je tips om je lever te reinigen zodat je lever weer kan werken als een filter. Wanneer je jouw lever doet reinigen zul je snel merken dat je lekker in je vel zit met een beter humeur, gemakkelijker afvalt (gewicht verliezen), je huid gaat stralen, meer energie etc.

Allerlei kleine en onverklaarbare kwaaltjes kunnen verdwijnen als ‘sneeuw voor de zon’ met een gereinigde lever. Lees hier hoe je het beste je lever kunt reinigen.

Overwerkte & Stervende Lever

Het klinkt heel heftig; een ‘stervende’ lever maar dat is wel de enige en juiste benaming voor de situatie. Doordat we tegenwoordig voedsel binnen krijgen wat voorzien van allerlei E-nummers, waarvan we niet weten wat ze betekenen, belasten we ons lichaam en daarmee ook de lever enorm – en ELKE dag.

En de mensen die denken dat het eten van ‘gezonde voeding’ zoals groenten en fruit beter is hebben we de volgende opmerking; hoe zit het de pesticiden en andere giftstoffen om de groenten en fruit beschermd te houden tegen schimmels en ongedierte? Exact; dat krijgen we dus ook binnen bij het eten van ‘gezonde voeding’.

Een lever wordt de hele dag gebruikt om de toevoegingen aan ons voedsel en giftstoffen te verwerken. Het is dus logisch dat het tijd wordt om je lever te reinigen.

#1 Tip Lever Reinigen

De beste tip die we kunnen geven is het kopen van speciale ‘lever gezondheidspillen’. Gelukkig zijn er fabrikanten die inzien wat de moderne mens nodig heeft om gezonder te leven en de lever te helpen met het reinigen. Deze pillen helpen en ondersteunen het proces om je lever weer te herstellen (regenereren) zodat het weer kan doen wat het moet doen; jouw lichaam gezond houden.

Zonder deze pillen, met hoge extracten om het reinigingsproces van je lever te optimaliseren, is het haast onmogelijk om je lever te reinigen. Het begint bij het kopen van deze pillen.

Let erop dat je weet wat je koopt. Wij hebben voor jou onderzoek gedaan naar het aanbod en adviseren deze pillen >>

Klik hier om de Gezonde Lever pillen te kopen.

#2 Tip Lever Reinigen

Wanneer je start met het nemen van de gezonde lever pillen is het verstandig om veel water te drinken. Het merendeel van de mensen drinkt te weinig water! Je dient ongeveer 2-3 liter water per dag te drinken om je lever te reinigen en optimaal zin werk te laten doen. Let op; koffie telt niet meer en werkt het proces zelfs tegen omdat koffie uitdroogt ipv hydrtipateert. Minimaal 2 liter per dag is noodzakelijk, meer is aan te raden met een max van 3,5 liter.

#3 Tip Lever Reinigen

Gezonder eten zoals groenten en fruit is aan te raden boven het gefabriceerde voedsel uit de winkel. Ondanks het feit dat we vertelde hoe groenten en fruit eten niet zonder risico voor je lever is, is het eten van deze ‘gezonde voeding’ beter dan uitsluitend voedsel uit de winkel. Het gefabriceerde voedsel zit vol met E-nummers waarvan je niet weet wat het betekent maar als doel heeft om het voedsel langer houdbaar te maken, beter te laten smaken of een aantrekkelijkere kleur geeft. Probeer dagelijks meer groenten en fruit te eten maar zorg ervoor dat je dit eten goed schoonmaakt voordat je het op eet.

#4 Tip Lever Reinigen

Wanneer je eenmaal bent gestart met gezonder eten laat dan ook de alcohol staan. Althans verminder het want je lever moet keihard werken om alcohol te verwerken. Wist je dat je lever soms tot 3 dagen bezig is om de alcohol in je leven af te breken? Geen wonder dat je lever overwerkt is als je wekelijks (of soms dagelijks) een glaasje alcohol neemt. Je lever krijgt het niet meer bijgehouden en kan overlast raken. Stop met alcohol of geef je lever in elk geval de kans om het volledig af te breken.

#5 Tip Lever Reinigen

Gezonder eten, geen (of minder) alcohol zijn de vorige tips maar deze is een hele goede (niet voldoende zonder de Gezonde lever pillen) om je lever te helpen met het herstel. Doe een detox kuur waarbij je jouw lichaam de kans geeft om de gifstoffen te verlaten. Met een detox kuur help je jouw lever ontzettend goed. Maar let op; het is als ondersteuning want alleen de Gezonde Lever pillen zorgen ervoor dat je lever echt weer aan het herstellen toekomt.

Klik hier en ga naar de speciale pagina voor meer informatie en persoonlijk advies voor een betere gezondheid