Wil Je Afvallen Maar Lukt Het Niet?

We krijgen steeds meer berichten te lezen van mensen die graag een paar kilo willen afvallen maar dat het niet lukt. Hoe komt dat toch?

We zijn op onderzoek uit gegaan en wat we ontdekte verraste en shockeerde ons want dit was compleet nieuws voor ons.

Meer dan 65% van de volwassen bevolking heeft last van overgewicht. Op zich ook niet verrassend als je weet dat de meeste mensen een beroep hebben waarbij ze teveel zitten. Daarbij zijn de toevoegingen aan onze dagelijks voeding in de afgelopen 10 jaar schrikbarend omhoog geschoten. Het is nog verbazingwekkend dat we nog geen 100% van de bevolking hebben met een overgewicht van een paar kilo.

Lukt Het Niet Om Af Te Vallen?

De meeste mensen lukt het niet om blijvend af te vallen. Zeker niet als ze al een paar keren een ‘dieet’ hebben gedaan. Vaak hebben ze dan last van het bekende jojo-effect wat ervoor zorgt dat je meer kilo’s terugkrijgt dan dat er in eerste instantie eraf gingen.

Maar het kan nog erger; het lukt niet om af te vallen. Er zijn mensen die het gewoon niet lukt om af te vallen, wat ze ook proberen. En dat vonden wij bijzonder want de theorie van ‘meer calorieën verbruiken dan calorieën innemen’ zou voor iedereen moeten werken om af te vallen maar dat is dus niet zo.

Wat is dan de reden als mensen niet kunnen afvallen?

Blijkbaar heeft recentelijk bewezen dat er 1 orgaan in ons menselijke lichaam zit dat we hebben overbelast. En dat hebben we gedaan om zo’n manier dat dit orgaan nu niet meer goed werkt of zelfs stervende is.

Ik heb het over een overgewerkte / stervende lever!

Ja,. onze levers zijn kapot aan het gaan en we hebben dit orgaan helemaal genegeerd terwijl het een reinigende functie heeft voor ons lichaam.

Wanneer je de volwassen leeftijd hebt bereikt hebben de meeste mensen al zoveel verkeerde toevoegingen in hun lichaam gekregen waardoor de lever slecht is gaan werken. Je lever is gewoon overwerkt! Dat komt omdat je lever elke dag aan de slag moet gaan om de voeding in je lichaam te verwerken. Elke dag weer, jaar in en jaar uit.

Nu weet je ook wel dat het moderne voedsel veel meer toevoegingen heeft dan vroeger. Tegenwoordig oogt onze voeding mooi van kleur, smaakt het goed en is onze voeding veel langer houdbaar dan vroeger. Dat komt door alle toevoegingen die de fabrikanten gebruiken om ervoor te zorgen dat wij deze producten kopen en blijven kopen.

Wat Moet Je Doen Om Af Te Vallen?

Gelukkig zijn er ook mensen en bedrijven die onderzoeken doen om te zien hoe mensen kunnen helpen met afvallen. Deze bedrijven produceren dan producten die mensen helpen met moeite om af te vallen. En gelukkig bieden zij deze producten rechtstreeks aan de consument aan zodat je gebruik kunt maken van hun ‘wondermiddel’ om af te vallen.

Klik hier en ga naar de speciale pagina voor meer informatie en persoonlijk advies voor een betere gezondheid