Kan Een Lever Herstellen?

Kan een lever herstellen vroegen we aan de wetenschappelijke onderzoekers. Er blijkt nu een supplement op de markt te zijn dat helpt om de lever te herstellen, maar is dat in alle gevallen van de mensen aan te raden? Kan dit supplement de lever helpen herstellen?

Kan Je Lever Herstellen?

Het antwoord daarop kwam van de wetenschappelijke onderzoekers die een panel vormde tijdens de ontwikkeling van een speciaal ‘gezonde lever’ supplement. Zij onderzochten of het mogelijk is om de lever te laten herstellen, en het antwoord daarop is ‘ja!’. Zij stellen dat het mogelijk is om een lever te herstellen, zelfs als het zwaar overwerkt en zelfs beschadigd is.

Symptomen Overbelaste Lever

Om een overbelaste lever te herkennen geven we hier een overzicht van de symptomen van een overbelaste lever:

  • overgewicht
  • vermoeidheid
  • prikkelbaar / slecht humeur
  • wazig in je hoofd / slecht kunnen herinneren
  • verouderde huid
  • weinig energie
  • onverklaarbare jeuk
  • gewrichtspijn

En dit zijn nog maar enkele voorbeelden die de onderzoekers konden herleiden naar een overbelaste lever. We kunnen gerust stellen dat het lijkt alsof iedereen een overwerkte en overbelaste lever heeft, althans ieder volwassen mens. En dat is logisch!

Overbelasting Lever

Je lever overbelaste doen we onbewust en vaak op een manier die niet is te vermijden. Het is niet jouw schuld want in nagenoeg elk voedsel vinden we tegenwoordig zoveel toevoegingen dat het onmogelijk is om je lever niet extra te belasten.

E-nummers, waarvan niemand weet waarvoor ze dienen, is in elke verpakking in de supermarkt te vinden. Je ontkomt er domweg niet aan.

De fabrikanten voegen bij elke verpakking eten genoeg toevoegingen aan toe omdat ze graag willen dat wij het eten kopen, en blijven kopen. En om dat voor elkaar te krijgen moet het eten er goed uit zien qua kleur, op smaak zijn en lang houdbaar zijn. En dat doen ze dus met toevoegingen die jouw lever moet verwerken, elke dag weer.

Kan De Lever Herstellen?

We vroegen aan de experts die het onderzoek leiden of het mogelijk is dat de lever kan herstellen. En daarover zijn zij het eens; ja – de lever kan herstellen. Maar het is wel handig om je lever te helpen tijdens het herstelproces.

Door je lever continu uit te putten moet je lever hulp krijgen om eerst weer in balans te komen, en dat lukt snel met dit speciale gezonde lever supplement.

Je neemt elke dag 2 pillen zodat je lever weer herstelt van de overbelasting en weer snel haar werk kan doen.