Lever Herstellen ? – Deze Tips Helpen Je.

Om je lever te herstellen is het belangrijk om eerst te weten hoe het mogelijk is dat je lever is beschadigd, overwerkt of zelfs stervende. Je lever is een van de belangrijkste organen in je lichaam om gezond te leven. Wat zijn de reden om een zieke lever te hebben en hoe kun je jouw lever herstellen?

Wanneer we praten over een beschadigde lever, denken we meestal dat dit voorkomt bij mensen die overmatig alcohol gebruiken. Dat is logisch want alcohol, en dan met name overmatig alcoholgebruik, is funest voor een gezonde lever. Jouw lever heeft tot zelfs 3 dagen nodig om alcohol te verwerken, en weer op het ‘normale’ niveau te komen.

Mensen die regelmatig en teveel alcohol drinken belasten de lever continu, waardoor de lever overwerkt en beschadigd wordt. Voor de lever is het een onbegonnen klus om te herstellen wanneer je elke dag, of regelmatig, alcohol drinkt. De keuze is aan jou om te stoppen met alcohol of om tenminste een pauze in te lasten met alcohol drinken.

Er zijn verhalen te lezen op internet van de voordelen van een detox kuur. Zou dat de oplossing zijn om je lever te herstellen? Deskundigen zijn hierover duidelijk; een detox kuur is prima om je hele lichaam te helpen met herstellen, maar laat je niet misleiden want het is niet voldoende.

Een volwassen persoon heeft namelijk al vele jaren teveel gifstoffen en toevoegingen in zijn of haar lichaam gekregen dan een enkele detoxkuur zeker niet voldoende is om het lever te herstellen.

Het voedsel wat we kopen in de supermarkt is voorzien van allerlei toevoegingen en E-nummers, waarvan we niet weten wat het inhoudt. Wel weten we dat deze toevoegingen worden gebruikt om het voedsel langer houdbaar te houden, beter te laten smaken en om er aantrekkelijker uit te zien.

Vanuit het oogpunt van de fabrikant heel logisch want ze willen verkopen, zoveel mogelijk maar hou er rekening mee dat jij elke dag deze toevoegingen binnen krijgt – ongemerkt. En dat voedsel moet door je lever worden verwerkt, elke dag weer.

Een detoxkuur zou kunnen helpen maar is volgens de experts niet voldoende om je lever te herstellen. Een detox kuur zet je lichaam in een ruststand omdat je lichaam zich kan ontdoen van gifstoffen. Maar …. het is logisch dat niet alle gifstoffen door 1 detox kuur je lichaam verlaten. En daarbij ga je elke dag weer eten en zoals we al vertelden zitten daar allerlei gifstoffen in verwerkt. Zelfs op groenten en fruit zitten gifstoffen om het vers te houden en te beschermen tegen schimmels en ongedierte.

De beste manier om je lever te herstellen is door speciale lever supplementen te nemen die het het herstel- en ontgiftingsproces bevorderen zodat je lever herstelt en zelfs vernieuwt. De supplementen zijn door een panel van deskundigen samengesteld met 1 doel; het herstellen van je lever.

Klik hier en ga naar de speciale pagina voor meer informatie en persoonlijk advies voor een betere gezondheid